Zw eigenrisicodrager verzekering

Eigenrisicodragerschap voor de ziektewet

Wat is eigenrisicodragerschap voor ziektewet?

Als werkgever in Nederland draagt u de verantwoordelijkheid voor het beheersen van het financiële risico van ziekteverzuim van uw werknemers. De Ziektwet (ZW) Eigenrisicodragerschap (ERD) Verzekering biedt u de mogelijkheid om dit risico effectief te beheren en uw bedrijf te beschermen tegen onverwachte kosten.

Met de ZW ERD Verzekering kunt u ervoor kiezen om zelf het risico van ziekteverzuim op u te nemen, in plaats van het te laten afhandelen door het UWV. Dit stelt u in staat om meer controle te hebben over het verzuimbeleid binnen uw organisatie en de kosten beter te beheersen.

Wat dekt de ZW ERD verzekering?

Onze verzekering dekt de kosten die voortvloeien uit het doorbetalen van ziekengeld aan zieke werknemers en de administratieve lasten die hiermee gepaard gaan. Afhankelijk van de polisvoorwaarden kan de verzekering deze kosten geheel of gedeeltelijk dekken. 

Dit biedt u financiële zekerheid en gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf zonder u zorgen te maken over de financiële gevolgen van ziekteverzuim. Bescherm uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van ziekteverzuim en neem controle over uw verzuimbeleid met onze ZW ERD Verzekering

Twijfelt u om eigenrisicodrager te worden voor de ziektewet?

Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw organisatie. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en we zijn er om u te begeleiden en te helpen bij het maken van de beste keuze.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het beheersen van ziekteverzuim en het beschermen van uw bedrijf met de ZW ERD Verzekering. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het begrijpen van de voordelen en het vinden van de juiste oplossing die past bij uw specifieke situatie. U kunt contact met ons opnemen via het verstrekte e-mailadres en telefoonnummer.

WElke voordelen zijn er voor uw bedrijf als Eigenrisicodrager?

Wij zijn graag uw gids in het woud van wet- en regelgeving