RST verkenning

Stap 1: Wat is RST Verkenning?

Kennismaking

Voordat wij als organisatie iets voor u kunnen betekenen nemen wij de tijd om u nader te leren kennen, uiteraard hebben wij altijd eerst een vrijblijvend gesprek.

Inventarisatie

Na onze persoonlijke kennismaking volgt de inventarisatiefase, hierbij zullen we alle relevante zaken de revue laten passeren. We kunnen immers geen advies uitbrengen zonder ons grondig in uw situatie te hebben ingeleefd. 

No Cure No Pay WHK-controle

Onze ervaring heeft ons geleerd dat bedrijven veel geld laten liggen omdat de kennis ontbreekt om WHK-beschikkingen van de Belastingdienst grondig te controleren. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied zodat u de zekerheid heeft dat een specialist de beschikkingen voor u controleert op basis van No Cure No Pay. U betaalt ons achteraf op basis van een vast percentage van de gerealiseerde besparing. U heeft bovendien de zekerheid dat u altijd een adviesrapport ontvangt, ongeacht het resultaat. 

Quickscan

Naast onze No Cure No Pay dienstverlening kunnen wij op basis van onze Quickscan onderzoeken of uw huidige verzekerde personeelsregelingen marktconform zijn. Door onze grote inkoopkracht kunnen wij veelal een aanzienlijke doorlopende besparing op de af te dragen premies voor u realiseren. U betaalt ons achteraf op basis van een vast percentage van de gerealiseerde besparing. U heeft bovendien de zekerheid dat u altijd een adviesrapport ontvangt, ongeacht het resultaat.

Heeft u de risico's rondom uw personeel goed inzichtelijk?

Wij zijn graag uw gids in het woud van wet- en regelgeving