Over RST

Wie zijn we? Wat kunnen we voor u betekenen en hoe doen wij ons werk voor u als klant? 

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

RST Insurance & Finance BV is een consultancy- en adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van werkgevers die meer inzicht en grip willen krijgen op hun arbeidskosten

Wij werken als adviesorganisatie op het snijvlak van HR-advisering en financieel advies en vormen zodoende de brug tussen deze twee afdelingen wat een kostenbesparing (No Cure No Pay) en risicoreductie tot gevolg heeft. Door advies op maat te verzorgen krijgt u inzicht in de geldstromen rondom sociale zekerheid. 

Wij hebben ons ten doel gesteld om u volledig te ontzorgen en zijn graag uw fullservice adviesbureau op het gebied van Riskmanagement omtrent sociale zekerheid door middel van ons beproefde 3-stappenplan

Wij zijn uw baken in het woud van de complexe wereld van wet- en regelgeving en zijn u graag van dienst!

Waarom RST?

Omdat wij de overtuiging hebben dat een standaard advies onmogelijk is, hebben wij ons volledig gespecialiseerd in personeelsverzekeringen en de veelal onzichtbare financiële geldstromen die daar mee gemoeid zijn. Wij zijn zeer gedreven, energiek en ambitieus en willen u graag helpen om inzicht te krijgen in de veranderende wetgeving en de impact hiervan op uw bedrijfsvoering. Wij vechten voor uw belangen!

Voordelen

 • Kostenvoordelen
 • Inzicht 
 • Ontzorging
 • Resultaatgericht

Feiten

 • Grip
 • Maatwerk
 • Pro-actief
 • Transparant

Competenties

 • Daadkracht
 • Specialisten
 • No-nonsense
 • 20 jaar ervaring

Wat is onze missie?

Het is onze missie om risico’s inzichtelijk te maken die het in dienst hebben van personeel met zich meebrengen. Door het woud aan regel- en wetgeving is het voor werkgevers vaak ondoenlijk gebleken om hier zicht op te krijgen, laat staan om adequate maatregelen te treffen. Als externe riskmanager hebben wij ons ten doel gesteld om uw bedrijfscontinuïteit te beschermen en u met topadvies te ontzorgen van A tot Z. 

Hoe doen wij ons werk?

Door een persoonlijk gesprek bij u op kantoor krijgen wij een beeld van uw organisatie en maken wij een inzichtelijk adviesrapport en risicoanalyse. Hierna bespreken wij gezamenlijk hoe de door ons aangetoonde risico’s naar uw wens en risicobereidheid gefinancierd kunnen worden.  

Door onze grote inkoopkracht kunnen wij een second opinion geven op uw huidige verzekeringen en veelal aanzienlijke doorlopende besparingen realiseren.

Tevens maken wij inzichtelijk welke (enorme) geldstromen gemoeid zijn met sociale zekerheid. De overheid doet er alles aan om deze kostenpost, die verbonden is aan de factor arbeid, te verschuiven naar u als ondernemer! 

Tevens ondersteunen wij u met gedegen advies omtrent langdurig verzuim en re-integratie met een positief effect op uw verzekeringspremies tot gevolg.

Wat krijgt u als klant?

Door gedegen maatwerk zullen wij u zoveel mogelijk proberen te behoeden voor boetes vanuit de overheid. Indien gewenst zorgen wij ook voor advies en beheer van verzekeringsgerelateerde producten. Op deze manier heeft u de zekerheid dat u wordt bijgestaan door professionals die hun vak verstaan. U wordt ontzorgd en u kunt zich richten op uw core business met de zekerheid van optimale ondersteuning in het geval van een calamiteit.

Heeft u de risico's rondom uw personeel goed inzichtelijk?

Wij zijn graag uw gids in het woud van wet- en regelgeving