Wia-excedent verzekering

Over WIA-Excedent verzekeringen

Wat is een wia-excedent verzekering?

Wanneer het gaat om langdurige arbeidsongeschiktheid, is het belangrijk om de financiële gevolgen te begrijpen en maatregelen te nemen om het inkomen te beschermen van uw medewerkers. De WIA Excedent Verzekering biedt een aanvullende dekking bovenop de WIA-uitkering, zodat uw medewerkers financiële zekerheid behouden tijdens deze moeilijke periode.

Wat is de koppeling met de WIA?

De WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen) voorziet in een basisniveau van inkomensbescherming voor werknemers die arbeidsongeschikt raken. Echter, voor werknemers met hogere inkomens kan dit basisniveau ontoereikend zijn om de levensstandaard te handhaven. Onze WIA Excedent Verzekering sluit dit inkomensgat door een aanvullende uitkering te bieden.

Hoe kunnen wij u adviseren in een WIA-excedent verzekering?

Bescherm het inkomen van uw medewerkers en zorg voor financiële zekerheid in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat over onze WIA Excedent Verzekering.

Als u meer gedetailleerde informatie wilt over de premieberekening of als u vragen heeft, nodigen we u uit om contact op te nemen met ons team. Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven. We streven ernaar om transparantie te bieden in onze prijsstelling, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van uw specifieke situatie en budget.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze WIA Excedent Verzekering u kan helpen om uw inkomen te beschermen en financiële zekerheid te bieden in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid.

Zijn uw wia en wia-excedent verzekering correct op elkaar afgestemd?

Wij zijn graag uw gids in het woud van wet- en regelgeving