Collectieve ongevallenverzekering

Zekerheid bij een ongeval met blijvende gevolgen

Wat is een collectieve ongevallenverzekering?

Een collectieve ongevallenverzekering is een verzekering die bedrijven en organisaties de mogelijkheid biedt om hun medewerkers financiële bescherming te bieden bij ongevallen. In geval van een ongeluk dat resulteert in blijvende invaliditeit, overlijden of andere ernstige letsels, voorziet deze verzekering in een vooraf bepaalde uitkering aan de benadeelde of hun nabestaanden.

Waarom een collectieve ongevallenverzekering afsluiten als werkgever?

Door te kiezen voor een collectieve ongevallenverzekering kunnen werkgevers hun medewerkers een extra laag bescherming bieden bovenop reguliere ziektekostenverzekeringen. Dit biedt niet alleen zekerheid aan werknemers en hun families, maar kan ook helpen bij het aantrekken en behouden van talent.

De verzekering kan op maat worden gemaakt voor de specifieke behoeften van een organisatie en de omvang van de dekking kan variëren op basis van het aantal werknemers en het risiconiveau van de werkzaamheden.

Kortom, een collectieve ongevallenverzekering is een waardevol instrument om de veiligheid en het welzijn van werknemers te waarborgen en hen te beschermen tegen de financiële gevolgen van onverwachte ongevallen.

Wat is de premie van een collectieve ongevallenverzekering?

Voor een grondige uitleg over de berekening van de premie voor de , nodigen we u van harte uit om in contact te treden met ons team. Aarzel niet om ons te bereiken via het verstrekte e-mailadres en telefoonnummer. Ons doel is om volledige openheid te bieden over onze prijsstelling, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Geef uw werknemers zekerheid met een ongevallenverzekering

Wij zijn graag uw gids in het woud van wet- en regelgeving